Starfield

Η Bethesda ανακοίνωσε χθες το μεγαλύτερο update του Starfield μέχρι σήμερα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου 2024 για PC, Xbox Series S & Xbox Series X.

Το νέο update φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, διορθώσεις και αλλαγές, δίνοντας βάση κυρίως στο feedback του community. Η πρώτη αλλαγή είναι στους χάρτες του παιχνιδιού, που θα είναι πλέον πιο αναλυτικοί και θα δείχνουν τα key points όπως είναι και εντός του παιχνιδιού. Επιπλέον, σε όλες τις πόλεις έχουν προστεθεί σχετικά markers και fast travel points για όλους τους εμπόρους.

Ένα νέο στοιχείο που προσθέτει η Bethesda είναι ο εμπλουτισμός με νέες επιλογές στη δυσκολία του gameplay. Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με τη δυσκολία που επιλέγουν θα διαμορφώνουν το XP που θα λαμβάνουν, θα αυξάνουν ή θα μειώνων τις ανταμοιβές κλπ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες θα μπορούν πλέον να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους με τη νέα Extreme δυσκολία που είναι ακόμη πιο απαιτητική και από την very hard.

Στα τεχνικά στοιχεία τώρα, το νέο update φαίρνει επίσημα στο Starfield (Χbox Series X) Performance Mode. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 30, 40 & 60 FPS ή εντελώς ελεύθερο frame rate στις VRR οθόνες.

Τέλος, ο τίτλος θα εμπλουτιστεί και με επιλογές παραμετροποίησης για το εσωτερικό των διαστημόπλοιών, ενώ οι παίκτες θα μπορούν πλέον να κάνουν trait respeccing στο New Game Plus. Φυσικά, δε θα λείπουν οι διορθώσεις στα bugs. Η συγκεντρωτική λίστα είναι αρκετά μεγάλη και μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα βρείτε το επίσημο βίντεο παρουσίασης της ενημέρωσης που δημοσίευσε η Bethesda: