NBA 2K24

Η νέα μπασκετική αγωνιστική σεζόν πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο θα συνοδευτεί και από το αγαπημένο μας 2Κ!!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα πρώτα gameplay πλάνα από το αναμενόμενο NBA 2K24 και το πρώτο σχόλιο μας είναι πως θα είναι εντυπωσιακό!! Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο, υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στους μηχανισμούς του σουτ και της ντρίμπλας. Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στο σύστημα της άμυνας. Οι αμυντικές κινήσεις θα γίνονται πιο άμεσα ενώ θα επιστρέψουν και τα κλεψίματα κατεύθυνσης.

Ωστόσο το διαφορετικό χαρακτηριστικό που θα δούμε φέτος είναι η τεχνολογία ProPLAY, το οποίο χρησιμεύει για την αντιγραφή των κινήσεων από τους παίκτες. Έτσι με τη βοήθεια του ProPlay, το NBA 2K24 θα περιλαμβάνει πολλές αυτούσιες κινήσεις των σούπερ σταρ του NBA. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το ProPLAY θα είναι ένα προνόμιο αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X, όπου θα υπάρχει για πρώτη φορά και cross-play. Αντιθέτως, η PC έκδοση του NBA 2K24 θα είναι ίδια με τις εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στο PlayStation 4 και στο Xbox One.



Το NBA 2K24 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2023 για PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, PS5 & Xbox Series X|S.

Δείτε παρακάτω το σχετικό gameplay video: