Τα 10 καλύτερα παιχνίδια του PSP

Το PlayStation Portable (PSP) είναι μια από τις πιο επιτυχημένες φορητές κονσόλες παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Η διαφορά της σε σχέση με τις υπόλοιπες, είναι σίγουρα η ποιότητα που προσφέρει τόσο στην κατασκευή όσο και στους τίτλους που κουβαλάει μαζί της.

Η πληθώρα των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα για αυτήν την κονσόλα, δημιουργεί το πρόβλημα της επιλογής των τίτλων που αξίζει να ασχοληθείτε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τους 10 καλύτερους τίτλους για το PSP που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε:

God of War: Chains of Olympus

God of War: Chains of Olympus

Αυτός ο τίτλος είναι ο πιο εντυπωσιακός στο PSP, αφού τα γραφικά του γονατίζουν κυριολεκτικά την κονσόλα. Στο στόρυ του τίτλου τώρα, παίρνετε τον ρόλο του γνωστού ''Kratos'' και ταξιδεύετε στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, πολεμώντας τις θεότητες του Ολύμπου. Τα εκπληκτικά γραφικά και η επική ιστορία, κάνουν το παιχνίδι να συναρπάζει και να αποτελεί μια απαραίτητη εμπειρία για κάθε κάτοχο PSP.


Metal Gear Solid: Peace Walker

Metal Gear Solid: Peace Walker

Ο τίτλος ανήκει στην εμβληματική σειρά Metal Gear Solid και όπως και τα υπόλοιπα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Αναλαμβάνετε το ρόλο του Snake και ενώνετε τις δυνάμεις σας με άλλους παίκτες για να αντιμετωπίσετε απειλές και να αποκαλύψετε μυστικά.

Final Fantasy Tactics: The War of the Lions

Final Fantasy Tactics: The War of the Lions

Αν είστε λάτρης των RPG παιχνιδιών, τότε αυτό το παιχνίδι θα σας ενθουσιάσει. Αναλαμβάνετε το ρόλο του Ramza και συμμετέχετε σε επικές μάχες σε ένα μεσαιωνικό φανταστικό κόσμο. Με βαθιά στρατηγική, πολυπλοκότητα και πλούσια ιστορία, αυτό το παιχνίδι θα σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες.

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Ακόμα ένα κεφάλαιο στη σειρά τίτλων του Grand Theft Auto. Βυθιστείτε στην πόλη του Vice City και πραγματοποιήστε αποστολές, οδηγήστε αυτοκίνητα, κλέψτε και απολαύστε μια ανοιχτή περιβάλλοντα γεμάτη προκλήσεις και ανατροπές.

Monster Hunter Freedom Unite

Monster Hunter Freedom Unite

Αναλάβετε τον ρόλο ενός κυνηγού τεράτων και πάρτε μέρος σε συναρπαστικές μάχες ενάντια σε γιγάντια τέρατα. Αναβαθμίστε τον χαρακτήρα σας, συλλέξτε υλικά από τα τέρατα και συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για να αντιμετωπίσετε ακόμα πιο δυνατά τέρατα.

Burnout Legends

Burnout Legends

Αν είστε λάτρης των αγώνων ταχύτητας, αυτό το παιχνίδι θα σας καθηλώσει. Αναλάβετε τον έλεγχο απίστευτα γρήγορων αυτοκινήτων και συμμετέχετε σε απίστευτες κόντρες και ατελείωτες αποστολές. Με εντυπωσιακά γραφικά και γρήγορη δράση, αυτό το παιχνίδι θα σας κρατήσει σε εγρήγορση.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep

Αυτό το παιχνίδι συνδυάζει τον μαγικό κόσμο της Disney με την ατμόσφαιρα της σειράς Final Fantasy. Αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός Keyblade Master και περιπλανηθείτε σε διάφορους κόσμους, αντιμετωπίζοντας τους εχθρούς και ανακαλύπτοντας μυστήρια. Με εντυπωσιακή γραφική παρουσίαση και μοναδική ιστορία, αυτό το παιχνίδι είναι μια απόλαυση για τους λάτρεις της φαντασίας και των παιχνιδιών ρόλων.

Patapon 2

Patapon 2

Αυτό το παιχνίδι σας προσκαλεί να αναλάβετε τον έλεγχο μιας στρατιάς Patapon, μικρών πλασμάτων με μοναδικούς ρυθμούς. Οδηγήστε τους σε μάχες, χρησιμοποιώντας τον ρυθμό σας για να επιτεθείτε, να αμύνεστε και να εκτελέσετε μαγικά ξόρκια. Με μια μοναδική συνδυασμένη μηχανική παιχνιδιού και χαριτωμένα γραφικά, αυτό το παιχνίδι είναι ένας μοναδικός τίτλος για το PSP.

Daxter

Daxter

Αυτό το παιχνίδι ακολουθεί τις περιπέτειες του Daxter, του αγαπημένου συνοδοιπόρου του Jak από τη σειρά Jak and Daxter. Αναλαμβάνετε τον έλεγχο του Daxter καθώς αναζητάτε τον Jak, εξερευνώντας περιβάλλοντα, λύνοντας γρίφους και πολεμώντας εχθρούς. Με χαριτωμένα γραφικά και διασκεδαστική δράση, αυτό το παιχνίδι είναι μια απόλαυση για τους φίλους των platformer.

Persona 3 Portable

Persona 3 Portable

Αυτό το RPG ακολουθεί την ιστορία ενός μαθητή που αντιμετωπίζει τους δαίμονες και τις εσωτερικές του συγκρούσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ την ημέρα αναπτύσσει σχέσεις με συμμαθητές του.