Δύο νέα δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store

Το γνωστό μας Epic Games Store, σας προσφέρει εντελώς δωρεάν δύο τίτλους.

Φυσικά αναφερόμαστε στα theHunter: Call of the Wild™Idle Champions of the Forgotten Realms, που θα έχετε την ευκαιρία να τα διεκδικήσετε εντελώς δωρεάν από τις 22/06/2023 έως τις 29/06/2023.

theHunter: Call of the Wild™

theHunter: Call of the Wild™

Το theHunter: Call of the Wild™ είναι ένα εξαιρετικό action-simulator game αφιερωμένο στους λάτρεις της φύσης και του κυνηγιού. Το παιχνίδι προσφέρει μια απίστευτα ρεαλιστική αναπαράσταση των περιβάλλοντων και των ζώων, με ικανοποιητικά γραφικά και ήχους που σε βυθίζουν πλήρως στον κόσμο του παιχνιδιού. Η ελευθερία που προσφέρει το theHunter: Call of the Wild™ είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορείς να εξερευνήσεις τεράστια ανοικτά περιβάλλοντα και να κυνηγήσεις διάφορα είδη ζώων. Η ποικιλία των ζώων και η δυνατότητα να προσαρμόσεις τον εξοπλισμό σου προσφέρουν ατελείωτες επιλογές για να ζήσεις μοναδικές κυνηγητικές εμπειρίες.

Idle Champions of the Forgotten Realms

Idle Champions of the Forgotten Realms

Το Idle Champions of the Forgotten Realms είναι ένα idle game που συνδυάζει τη μαγεία του Dungeons & Dragons με την απλότητα του gameplay του είδους. Το παιχνίδι προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για τους θαυμαστές του D&D, καθώς μπορούν να συγκεντρώσουν και να αναβαθμίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες από το Forgotten Realms και να τους οδηγήσουν σε μάχες ενάντια σε εχθρούς. Η ποικιλία των ήρωων και οι δυνατότητες που μπορούν να αποκτήσουν καθιστούν το παιχνίδι εξαιρετικά εθιστικό, καθώς προσφέρει συνεχείς προκλήσεις και αναβαθμίσεις για να βελτιώσεις τη δύναμη της ομάδας σου. Εάν είσαι φανατικός του D&D ή απλά αναζητάς ένα διασκεδαστικό idle παιχνίδι με fantasy θεματολογία, το Idle Champions of the Forgotten Realms είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσεις.



Αποκτήστε το theHunter: Call of the Wild κάνοντας κλικ εδώ.

Αποκτήστε το Idle Champions of the Forgotten Realms κάνοντας κλικ εδώ.