Τα 10 καλύτερα Games που θα κυκλοφορήσουν το Δεκέμβριο του 2022

Ο Δεκέμβριος έφτασε και η Gaming Βιομηχανία έχει φουλάρει για τα καλά (ενόψει χριστουγέννων). Για αυτό και εμείς στο συγκεκριμένο άρθρο σας προτείνουμε τα 10 καλύτερα Games που θα κυκλοφορήσουν το Δεκέμβριο του 2022.

Δείτε παρακάτω τη σχετική λίστα:

10) Choo-Choo Charles

Το Choo-Choo Charles είναι ένα Open-World First Person game που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου από την Two Star Games για PlayStation 4, Xbox One & PC (Windows). Στο στόρυ του παιχνιδιού τώρα, καλείστε να ανταπεξέλθετε σε έναν αγώνα επιβίωσης αντιμέτωποι με ένα σατανικό τραίνο που ακούει στο όνομα Charles.


9) Marvel's Midnight Suns

Το Marvel's Midnight Suns είναι ένα Tactical role-playing game που κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου 2022 από την 2K Games για PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S & PC (Windows). 

8) Hello Neighbor 2

Το Hello Neighbor 2 είναι ένα Stealth Game που αναμένεται να κυκλοφορήσει 6 Δεκεμβρίου 2022 από την Gearbox Publishing για Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S & PC.

7) Dragon Quest Treasures

Το Dragon Quest Treasures είναι ένα πολύ ιδιαίτερο RPG Game που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου 2022 από την Square Enix για το Nintendo Switch.

6) Project: Playtime

Το Project: Playtime είναι ένα Free-to-Play multiplayer horror game που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα (δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία) από την MOB GAMES για PC (Windows).

5) Dwarf Fortress

Το Dwarf Fortress είναι ένα Simulation Game που αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 2006 για PC. Η νεότερη έκδοση του τίτλου προστίθεται από τις 6 Δεκεμβρίου 2022 στο Steam, υπό την επίβλεψη της  Kitfox Games.

4) Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Το Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion είναι το remastered του Crisis Core: Final Fantasy VII (PC & PSP). Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου 2022 από την Square Enix για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One & PC.

3) Need for Speed Unbound

Το Need for Speed Unbound είναι το νέο κεφάλαιο της σειράς, άκρως ανανεωμένο και κρατόντας φυσικά τα open world χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίζει στο παρελθόν. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε 29 Νοεμβρίου 2022 από την Electronic Arts για PlayStation 5, Xbox Series X|S & PC (Windows).

2) High on Life

Το High on Life είναι first-person shooter game με αρκετή δόση χιούμορ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει 13 Δεκεμβρίου 2022 από την Squanch Games για Xbox One, Xbox Series X|S & PC (Windows).

1) The Callisto Protocol

Το The Callisto Protocol είναι ένα Survival Single Player Game που έχει ενθουσιάσει το κοινό με τα γραφικά και το σενάριο του. Κυκλοφόρησε το 2 Δεκεμβρίου 2022 από την KRAFTON Inc. για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S & PC.