Phobos Subhuman

Ευχάριστα νέα για την Ελληνική Gaming ''σκηνή''!! Ένα ακόμα πολύ δυνατό ελληνικό game αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για το Phobos Subhuman το οποίο διαδραματίζεται στην Αθήνα, το έτος 2047. Ο τίτλος είναι δημιούργημα της ομάδας ανάπτυξης Underdog Virtual η οποία εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως επικεφαλή, τον Βασίλη Κουτσούκο.

Τώρα όσον αφορά την πλοκή του τίτλου, η ιστορία μας μεταφέρει στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη αποστολή στον πλανήτη Άρη. Όπου μία μια ομάδα αστροναυτών επισκέπτεται τον Φόβο, όμως εξαφανίζονται μυστηριωδώς. Μετά από 20 χρόνια, η κόρη ενός από τους αστροναύτες της αποστολής, προσπαθεί να λύσει τα ερωτήματα της και το άλυτο μέχρι στιγμής μυστήριο.

Το Phobos Subhuman αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC μέσω του Steam, με το demo του τίτλου να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Οκτώβριο.

Η ομάδα του I-Sheep Gr θα δοκιμάσει αυτή τη νέα ελληνική προσπάθεια και θα σας πει την άποψη της μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να προσθέσετε τον τίτλο στο wishlist σας στο Steam, έτσι ώστε να βοηθήσουμε έστω και λίγο αυτή την προσπάθεια.