GTA Trilogy

Όπως έχει γίνει γνωστό η Rockstar Games έχει στα σκαριά της το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition. Το επετειακό-remastered πακέτο θα περιλαμβάνει τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas. Μέχρι σήμερα όμως μας έλειπαν κάποια σημαντικά στοιχεία όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας και φυσικά κάποια δείγματα από την δουλειά που έχει γίνει.

Το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2021, από τα PlayStation Store, Microsoft Store, Nintendo eShop και φυσικά το Rockstar Games Launcher. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, ο τίτλος θα φτάσει και στα ράφια των καταστημάτων (retail μορφή), στις 7 Δεκεμβρίου, αφήνοντας απ'έξω τα PlayStation 5 και PC.

Όπως και σε άλλα Remastered, έτσι και εδώ η παραγωγός εταιρεία ανάρτησε βίντεο στο YouTube που δείχνει τις διαφορές μεταξύ της νέας και της παλαιάς έκδοσης.


Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι παρόλο τις μεγάλες αλλαγές-αναβαθμίσεις, τα παιχνίδια δείχνουν να μην έχουν χάσει την αισθητική τους.

Στα πιο τεχνικά κομμάτια τώρα, οι εκδόσεις σε PlayStation 5 και Xbox Series X θα τρέχουν σε 4K ανάλυση με 60 fps, ενώ στα PC θα υπάρχει και Nvidia DLSS υποστήριξη.

Το Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Τέλος, σύμφωνα με την εταιρεία στις αρχές του 2022, θα δούμε τον τίτλο και στις iOS και Android συσκευές.