eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε και πάλι Gaming Event στη χώρα μας!!

Επιστροφή στη δράση λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου το eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ φιλοξενείται στο Περίπτερο 17, 11 με 19 Σεπτεμβρίου 2021. Το eGaming είναι ένα από τα πιο πρωτοποριακά gaming event στη χώρα μας, το οποίο ξεκίνησε το 2014 βάζοντας τα θεμέλια για όλα τα υπόλοιπα.

Τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα Covid-19, το eGaming 2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα είναι γεμάτο με ψηφιακή ψυχαγωγία, με το gaming και την τεχνολογία να βρίσκονται στο επίκεντρο όπως πάντα.

Το event περιλαμβάνει πανελλήνια τουρνουά eSports όπως και στο Gameathlon, ενώ στο εκθεσιακό κομμάτι θα βρείτε νέους τίτλους (ακυκλοφόρητοι και μη), τεχνολογίες, παρουσιάσεις gaming και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, spotlight σε Έλληνες, δημιουργούς και διαγωνισμούς για ανερχόμενους developers και artists, το YouTour το μεγαλύτερο meet & greet με influencers και καλλιτέχνες στην Ελλάδα και πολλές ακόμα δράσεις.

Τέλος το φετινό eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώνεται από το CowboyTV με τη στενή συνεργασία και υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΕΚΟΜΕ, display partner την Samsung και esports partner τα InSpot, σε μια εκδήλωση 100% covid-free.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση (covid-19) στο event κάντε κλικ εδώ.