Reno5 K 5G

Η Oppo ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τη νέα της ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα Reno5 K 5G!!

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Reno5 K 5G έρχεται με μία οθόνη Super AMOLED 6,43 ιντσών FullHD+ ανάλυσης με 90Hz. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο ισχυρός Snapdragon 750G, ενώ όσον αφορά τη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 8GB RAM και 128GB & 12GB RAM και 256GB. Στο λειτουργικό τώρα, θα τρέχει Android 11 μαζί με το ColorOS 11.1 ενώ η μπαταρία του θα είναι 4300mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω θύρας USB-C. Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο μοντέλο της Oppo κυκλοφορεί με 5G (εξού και το όνομα του) και έχει υποδοχή για ακουστικά αλλά και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη.

Στο Reno5 K 5G, θα βρούμε στο πίσω μέρος τέσσερις φακούς με τον κύριο να είναι στα 64MP. Οι υπόλοιποι τρεις αποτελούνται από έναν ultrawide στα 8MP και δύο αισθητήρες των 2MP macro και depth. Τέλος η selfie κάμερα είναι 32MP και βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

Κλείνοντας, το Reno5 K 5G θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα από τις 6 Μαρτίου 2021 στην Κίνα, ενώ όσον αφορά την τιμή και τη διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά δεν έχουμε αρκετά στοιχεία ακόμα.