Razer Anzu

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλά νέα smart προϊόντα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δούμε και τα ''έξυπνα'' γυαλιά. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μία νέα τεχνολογία καθώς τον προηγούμενο χρόνο η Bose με τα Frames και η Amazon με τα Echo Frames, είχαν προκαλέσει πανικό στην αγορά λανσάροντας τη νέα τάση των smart γυαλιών.

Με αφορμή λοιπόν όλη αυτή τη ζήτηση στην αγορά, η αγαπημένη μας Razer ήρθε να μας παρουσιάσει τη δική της εκδοχή που ακούει στο όνομα Anzu.

Στον σχεδιασμό τώρα τα Razer Anzu έρχονται σε δύο εκδοχές, στρογγυλά και ορθογώνια, ενώ το χρώμα είναι μαύρο.


Τα Anzu διαθέτουν ενσωματωμένα ηχεία 16mm στους βραχίονες και σύμφωνα με την εταιρεία μειώνουν την μπλε ακτινοβολία κατά 35%. Στη συσκευασία περιέχονται και ειδικοί φακοί ηλίου polarized. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ διαθέτουν και μικρόφωνο για να μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις . Η αποδοχή/απόρριψη των κλήσεων, η αναπαραγωγή media και η ενεργοποίηση των ψηφιακών βοηθών, γίνεται στην ειδική διαμορφωμένη touch περιοχή που βρίσκεται στο σκελετό.

Τέλος θα γυαλία είναι ανθεκτικά στο νερό (πιστοποίηση IPX4), αρκετά για να αντέξει ιδρώτα ή βροχή, ενώ η μπαταρία διαρκεί για περίπου 5 ώρες χρήσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε έως τώρα, η τιμή τους ανέρχεται στα $200.