Πως να ανεβάσετε Stories στο Instagram από τον υπολογιστή σας

Το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και πολύ καιρό. Με τα stories και τα post, να έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο πως διάφορες επιχειρήσεις συνδέουν την εμπορική τους επιτυχία, πάνω σε αυτά. Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να ανεβάσουμε stories μέσα από τον υπολογιστή μας.

Όπως γνωρίζετε το IG (Instagram) είναι μια εφαρμογή που βασίζεται αποκλειστικά στη χρήση των smartphones. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό, διότι μπορεί ο καθένας πολύ εύκολα και άμεσα να ανεβάσει το οτιδήποτε στο προφίλ του. Βέβαια όσο και να έχουν αναπτυχθεί τα smartphones, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποκτήσουν τη δημιουργικότητα ενός υπολογιστή. Παρακάτω θα βρείτε τα βήματα έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανεβάσουμε ένα story μέσα από τον υπολογιστή μας.

Τι θα χρειαστούμε:

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένας browser. Στην προκειμένη περίπτωση θα χρησιμοποιήσουμε το πασίγνωστο google chrome.

Τα βήματα:

1) Ανοίγοντας ένα page, επιλέγουμε δεξιά τις 3 τελείες. Πατώντας πάνω σε αυτές επιλέγουμε την επιλογή More tools και έπειτα Developer’s tools.


2) Αφού επιλέξετε τα παραπάνω θα σας εμφανίσει μία λίστα με έναν ακαταλαβίστικο κώδικα (οι developers χρησιμοποιούν αυτή την επιλογή για να ελέγξουν τα websites τους). Στη δική μας περίπτωση όμως θα το χρησιμοποιήσουμε για κάτι διαφορετικό. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να επιλέξουμε το mobile mode.


3)Από την λίστα που θα μας εμφανίσει επιλέγουμε το μοντέλο που θέλουμε να προσομοιώσουμε τον browser μας και κάνουμε refresh.

Τώρα εφόσον έχουμε κάνει τα παραπάνω βήματα σωστά, μπορούμε να ανεβάσουμε stories, posts, videos στο Instagram.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή η δουλειά γίνεται και μέσω ειδικών προγραμμάτων, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αναλύσουμε σε άλλο guide.

Κάντε μας follow στη σελίδα μας στο Instagram για να μην μείνετε ποτέ ανενημέρωτοι σχετικά με το gaming και την τεχνολογία.