Ελληνικά παιχνίδια του PlayStation 1

Το PlayStation 1 (ή αλλιώς PSX) αποτελεί με διαφορά την αγαπημένη κονσόλα του I-Sheep Gr. Αυτό φανερώνεται περίτρανα στα διάφορα αφιερώματα και στα guides που έχουμε αναρτήσει όλο αυτό τον καιρό (Πως να παίξετε παιχνίδια του PlayStation 1 στον ΥπολογιστήRetro Games Review: Dino Crisis 2). 

Όσοι μας ακολουθείτε στα social media (Facebook, Twitter, Instagram) θα έχετε παρατηρήσει επίσης ότι βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που φτιάχνουμε τη δική μας retro κονσόλα, κάτι που μας έκανε να αντιληφθούμε ότι σημαντικοί τίτλοι από την παιδική μας ηλικία έχουν χαθεί από τον χαώδεις κόσμο του Internet. Φυσικά μιλάμε για τα ελληνικά ποδοσφαιράκια του PlayStation 1 με τις χορταστικές περιγραφές που έχουν αφήσει εποχή.

- Ένα μικρό teaser από τη Retro κονσόλα μας -

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τα FIFA 2000, 2001 και το ιστορικό Kick Off World, με περιγραφή του Γιώργου Μητσικώστα. Βέβαια θα μας πείτε όλοι τώρα, που τα ξεθάψατε ρε παιδιά;; Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους καλούς μας φίλους, που μπήκαν σε διαδικασία ψαξίματος μέσα σε αποθήκες, ντουλάπια, θήκες cd για να βρουν τα αυθεντικά ή κάποια κόπια των cd, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα iso των τίτλων.

- Φωτογραφία από την έρευνα -

Αφού λοιπόν διασώσαμε και τεστάραμε τους τίτλους, αποφασίσαμε να τους μοιραστούμε μαζί σας ανεβάζοντας τα κάπου που θα είναι εύκολα προσβάσιμα. Για αυτό το λόγο επιλέξαμε το Archive.org, την Αμερικανική online βιβλιοθήκη. Στον συγκεκριμένο ιστότοπο μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν ιστοσελίδες, βιβλία, ηχητικά αρχεία, videos, φωτογραφίες, προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων και ρετρό παιχνιδιών). 

Για να κατεβάσετε τους τίτλους κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Τέλος εάν θέλετε να αναστήσουμε κάποιον δικό σας αγαπημένο τίτλο μην διστάσετε να το αναφέρετε στα σχόλια από κάτω.

ΥΓ. Για την Retro Κονσόλα μας θα έχετε σύντομα νεότερα, μέσα από το κανάλι μας στο YouTube...