The Shore: Δείτε το νέο Ελληνικό Survival Game
Όπως πάντα το I-Sheep Gr στηρίζει τις Ελληνικές προσπάθειες στο Gaming, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τίτλους που αξίζουν την προσοχή μας ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης τους. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσουμε για το εντυπωσιακό The Shore!!

Το The Shore είναι ένα Ελληνικό Survival-Open World game που δημιουργήθηκε από ένα άτομο και πιο συγκεκριμένα τον Άρη Δραγόνη. Σύμφωνα με τον δημιουργό, το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από το Dear Esther, ενώ το σενάριο του τίτλου είναι βασισμένο στην μυθολογία του H.P LoveCraft.

Από τις εικόνες και τα βίντεο που έχουμε δει μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε πως έχει πέσει αρκετή δουλειά στον τομέα των γραφικών, με τα υπέροχα τοπία και τα τέρατα να σου κόβουν την ανάσα.
Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος στο Steam, ενώ έχει ήδη ανοίξει η επιλογή για να το προσθέσετε wishlist του Steam (κάντε κλικ εδώ).
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να συζητήσετε τις ιδέες σας και να ενημερωθείτε για το παιχνίδι μιλώντας απευθείας με τον Developer, μπαίνοντας στον Discord Server του τίτλου.

Δείτε παρακάτω το Teaser Trailer του τίτλου:

#TheShoreGame #TheShoreSteam #SteamWishlist #IndieGames #Gaming