Η Δολοφονία του Χρύσιππου
Η Urban Game Project έχει θέσει σε κυκλοφορία εδώ και λίγο καιρό ένα νέο Ελληνικό online Detective Movie Game, που ακούει στο όνομα η Δολοφονία του Χρύσιππου.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα, το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά από διαφορετικούς τομείς όπως της τέχνης, του θεάματος, του gaming και της τεχνολογίας, καθώς ο κινηματογράφος, το θέατρο, η συγγραφική, τα videogames, τα escape roοm και το διαδίκτυο, συναντώνται μεταξύ τους, με κοινό συνδετικό κρίκο την επίλυση ενός «μυστηρίου» στην Αρχαία Ελλάδα, το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ., και συγκεκριμένα, τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου.

Το Cast

Το Cast περιλαμβάνει τη νέα γενιά ηθοποιών του ελληνικού θεάτρου & κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων, η Αντριάνα Ανδρεόβιτς στο ρόλο της «Υπέρειας», η Ελένη Ανδρικοπούλου στο ρόλο της «Διοφάνης», ο Κώστας Κουτρουμπής στο ρόλο του «Φιντία», ο Αντώνης Κυριακάκης στο ρόλο του «Νισαίου», ο Στέλιος Παυλόπουλος στο ρόλο του «Πενθέα», ο Ηλίας Καρακωνσταντάκης στο ρόλο του «Σάτνιου», η Χριστίνα Ντέμου στο ρόλο της «Ηπιόνης» και ο Γιώργος Ζυγούρης στο ρόλο και στο voice-over του «Τέρπανδρου».

Το Gameplay

Το Interactive Gameplay απαρτίζεται από γρίφους, βίντεο με τις ανακρίσεις των υπόπτων και τα πορίσματα του ερευνητή και Audio Logs με κρίσιμες πληροφορίες για το Story και τους χαρακτήρες. Οι παίκτες έχουν 344 λεπτά στη διάθεσή τους για να ξεκλειδώσουν την πλοκή της υπόθεσης και να συγκεντρώσουν τα στοιχεία, έτσι ώστε να εξιχνιάσουν το μυστήριο της δολοφονίας.

Πως θα το παίξετε

To νέο online Detective Movie Game «Η Δολοφονία του Χρύσιππου» είναι προσβάσιμο on-demand από PC στο www.urbangame1.com με χρήση e-ticket, που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί μέσω Viva. Το Cinematic Game Trailer, το Game Launch Trailer, καθώς και περισσότερες σχετικές Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Urban Game Project και στα παρακάτω χρήσιμα Link.

Χρήσιμα Link για το νέο online Detective Movie Game «Η Δολοφονία του Χρύσιππου»

Δείτε το Official Cinematic Trailer εδώ.   
Αγοράστε e-ticket  μέσω Viva εδώ.
Διερευνήστε την υπόθεση δολοφονίας του Χρύσιππου on-demand από PC εδώ.