Τα 5 καλύτερα δωρεάν παιχνιδια για PC (2019 List)
Μετά τη λίστα για τα καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια για Κινητά, το I-Sheep Gr ξανά χτυπά με νέα λίστα που αφορά τα Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια για PC. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλη πληθώρα δωρεάν τίτλων, γι'αυτό και εμείς επιλέξαμε τους 5 καλύτερους δωρεάν τίτλους που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Apex Legends

Είναι απόλυτος κατανοητό πως η λίστα μας δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με διαφορετικό τίτλο, καθώς το Battle Royale παιχνίδι της Respawn μπήκε σαν σφήνα ανάμεσα στα Fortnite και PUBG. Το Apex Legends κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019 για PC, PS4, Xbox One και από την πρώτη στιγμή είδε τα νούμερα του να εκτοξεύονται. Η επιτυχία του μπορεί να αιτιολογηθεί από το smooth και το ποιοτικό gameplay του καθώς επίσης και από την ευελιξία του όσον αφορά την ολοκλήρωση μίας μάχης. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η τακτική της εταιρείας για προώθηση του τίτλου μέσω των YouTubers, αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη και σίγουρα θα υιοθετηθεί και από άλλους στο μέλλον. Περισσότερα για το Apex Legends μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο website του τίτλου.

Dota Underlords

Η Valve κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου 2019 το Dota Underlords. Ένα auto chess game αφιερωμένο στους ήρωες της αγαπημένης μας ''Ντότας''. Ο συγκεκριμένος τίτλος κυκλοφορεί για PC (μέσω του Steam) καθώς επίσης και για mobile συσκευές (Android, iOS). Ένας αντίστοιχος τίτλος είναι και το Teamfight Tactics της Riot Games, αλλά το Dota Underlords φαίνεται να υπερέχει ποιοτικά. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον τίτλο διαβάστε το αναλυτικό review μας.

Playcraft

Το Playcraft κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου 2019 από την Bebop Games και θα το βρείτε εντελώς δωρεάν μέσω του Steam. Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο τίτλο αφού σας βάζει στη διαδικασία να δημιουργήσετε το δικό σας online game (χωρίς κώδικες κτλ). Σκεφτείτε λοιπόν πόσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι να ένα απόγευμα λιώνοντας με φίλους σε ένα game που δημιουργήσατε εσείς!!

Watchers

Επιστρέφουμε στα Battle Royale Games και πιο συγκεκριμένα στο Watchers. Το Watchers κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου 2019 στο Steam από την Alawar Premium. Πρόκειται για έναν Battle Royale τίτλο με τη μόνη διαφορά ότι ο χειρισμός μοιάζει πιο πολύ με Dota 2 παρά με PUBG. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στον χάρτη ''πέφτουν'' 24 παίχτες, πράγμα που κάνει το gameplay αρκετά γρήγορο. Το Watchers θα το βρείτε στο Steam εντελώς δωρεάν.

PUBG Lite

Το Player Unknown's Battlegrounds (PUBG) είναι γνωστό σε όλους καθώς πρόκειται για το παιχνίδι επανάσταση, που έβαλε το Battle Royale στη ζωή μας. Η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να δημιουργήσει μία πιο light και free-to-play έκδοση του τίτλου. Αυτή η έκδοση είνα το PUBG Lite και κυκλοφόρησε 4 Ιουλίου του 2019. Για να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τον τίτλο κάντε κλικ εδώ.