Gameathlon Winter 2020 - Το Event που δεν πρέπει να χάσεις
Για ακόμη μία φορά (9η συνεχόμενη για την ακρίβεια) το Gameathlon έρχεται για να ταράξει τα νερά της Gaming σκηνής. Πιο συγκεκριμένα το Gameathlon Winter 2020 ανοίγει τις πόρτες του 18 με 19 Ιανουαρίου 2020, στην Ολυμπιακή Αρένα Tae-Kwon-Do στο Παλαιό Φάληρο.

Τι θα δούμε στο Gameathlon Winter;

 Αρχικά Games....πολλά Games και αυτό γιατί Gaming Event χωρίς τα αγαπημένα σας παιχνίδια δεν γίνεται. Πιο συγκεκριμένα στον τεράστιο χώρο του Tae-Kwon-Do, θα διεξαχθούν τουρνουά πάνω στους αγαπημένους σας τίτλους (FIFA 20, CS GO, League of Legends etc) ενώ δεν θα λείπουν και τα gaming stands από τις δημοφιλέστερες εταιρείες του χώρου. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως κάθε χρόνο βροντερό παρόν θα δώσουν σε αυτή τη γιορτή θα δώσουν cosplays με διαγωνισμούς κλπ.
Για τους πιο ψαγμένους θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για το Artist Valley, όπου θα μπορείτε να αγοράσετε διάφορες δημιουργίες γύρω από το Gaming. Τέλος θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας YouTubers (Gramers, LegitGamingGr, Kakos Xamos, Μαλιάτσης) και Influencers, όπου μπορείτε να φωτογραφηθείτε στο meet and greet που διοργανώνεται.

Bonus Tip

Η αγάπη μας για τα Retro Games είναι γνωστή αλλά πέρα από αυτό, η δική μας συμβουλή είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθετε στο Gameathlon και να μην περάσετε από το stand των Load Error. Για όσους δεν γνωρίζουν οι Load Error είναι μια κοινοπραξία retro gaming ομάδων (Retroshowcase, AmigaHellas, RetroUnboxers), όπου σαν σκοπό έχουν να σας θυμίσουν από που ξεκίνησε το gaming. Τα μέλη της Load Error ομάδας θα εμπλουτίσουν τον retro χώρο με κονσόλες του παρελθόντος όπως είναι τα Atari 2600, Sega Master System, Panasonic 3DO, Nintendo 64, Sega Dreamcast, υπολογιστές όπως οι Spectrum, Amstrad CPC, MSX, Amiga, Atari ST και πολλά άλλα, καλύπτοντας έτσι όλες τις γενιές από τα late 70s μέχρι τα late 90s!

Πως έρχομαι στο Gameathlon Winter;

Με αυτοκίνητο
Από Εθνική Οδό: Στην έξοδο Γλυφάδα / ΣΕΦ παίρνετε την έξοδο για ΣΕΦ και στον κυκλικό κόμβο κατευθύνεστε προς Γλυφάδα, Beach Volley και Tae Kwon Do. Στο φανάρι, στο τέλος του δρόμου, στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στην Παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στο πρώτο φανάρι στρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στο γήπεδο του Tae Kwon Do (Κλειστό Φαλήρου).

Από Λεωφόρο Συγγρού: Στο τέλος της Συγγρού, παίρνετε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στην δεξιά λωρίδα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Πριν το πρώτο φανάρι, παίρνετε την έξοδο δεξιά προς Ολυμπιακά Ακίνητα, ο δρόμος κάνει αναστροφή και στο φανάρι (περίπου στα 100 μέτρα από την έξοδο) στρίβετε αριστερά προς Tae Kwon Do (Κλειστό Φαλήρου).

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Με Λεωφορείο
130 Πειραιάς / Ν. Σμύρνη (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
Α1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
Β1 Πειραιάς / Γλυφάδα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
101 Πειραιάς / Άλιμος (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
217 Πειραιάς / Δάφνη (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
550 Κηφισιά / Συγγρού (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)

Με Τρόλεϊ
10 Τζιτζιφιές / Χαλάνδρι (Στάση : ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ)
Μετεπιβίβαση σε λεωφορεία Α1, Β1 ή στο τραμ στην μπλέ γραμμή (Νο.3).

Με τραμ
Κόκκινη γραμμή (Νο. 4) Σύνταγμα / ΣΕΦ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)
Μπλέ γραμμή (Νο. 3) Βούλα / ΣΕΦ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)
Αποβίβαση στη Στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της).

Χρήσιμα Links

Περισσότερα για το Gameathlon Winter 2020 μπορείτε να μάθετε στα παρακάτω link:

Website: https://gameathlon.eu
Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/happenings/tae-kwon-do/gameathlon-winter-2020/
Facebook: https://www.facebook.com/gameathlongreece/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/537211017114827/
Συχνές Ερωτήσεις: https://gameathlon.eu/faq/

Κλείνοντας...

Η ομάδα του I-Sheep Gr θα βρίσκεται εκεί (όπως κάθε φορά άλλωστε) και θα σας μεταφέρει τον παλμό του μεγαλύτερου Gaming Event του χειμώνα (βίντεο, φωτογραφίες)... Μέχρι τότε όμως δείτε στους παρακάτω players την εμπειρία μας στα προηγούμενα event: