WBM Tycoon: Το δωρεάν Ελληνικό Manager με θέμα το Basket
Όλοι εμείς οι fan του Football Manager έχουμε κάνει αρκετές φορές την ερώτηση, γιατί να μην υπάρχει πλέον ένα παιχνίδι τύπου fm και για το μπάσκετ; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πως υπάρχει και μάλιστα είναι Ελληνικό. Μιλάμε για το WBM Tycoon ένα δημιούργημα της Icehole Games (η Icehole Games είναι η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι για την Επανάσταση του 1821).
Το WBM Tycoon κυκλοφόρησε το 2014 για PC και διατίθεται στην ελληνική γλώσσα. Στο παιχνίδι θα βρείτε πάνω από 1000 συλλόγους και εθνικές ομάδες, πάνω από 12.500 παίκτες και 1000 προπονητές ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Εδώ πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο community του τίτλου, όπου έχει δημιουργήσει Patches με τα πραγματικά ονόματα των παικτών και των ομάδων καθώς επίσης και φωτογραφίες αυτών.

Η Icehole Games σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τον τίτλο μέσα από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού (κάντε κλικ εδώ) ενώ όσον αφορά τα Patches μπορείτε να τα βρείτε στο ειδικό blog που έστησαν οι λάτρεις του (κάντε κλικ εδώ).