Τα καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια για Κινητά του έτους 2019
Το 2019 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Με την mobile βιομηχανία παιχνιδιών να τα έχει πάει εξαιρετικά, σπάζοντας κάθε ρεκόρ όσον αφορά τα κέρδη των προηγούμενων ετών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ενδιαφέροντος για παραγωγή mobile τίτλων από μεγάλα Studio όπως η Bethesda, Activision, Valve, CD Project Red κ.α.

Για αυτό το λόγο το I-Sheep Gr σας παρουσιάζει μία λίστα με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για κινητά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Mario Kart Tour

Η Nintendo θέλοντας να αναβιώσει το θρυλικό franchise του Mario Kart. Κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 το Mario Kart Tour για συσκευές Android και iOS . Ο τίτλος έχει προκαλέσει ήδη τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας μέσα σε λίγες μέρες το ρεκόρ που είχε σημειώσει το Pokemon Go με 6.7 εκατομμύρια downloads!!

Όσον αφορά το gameplay του τίτλου δεν θα συναντήσετε κάτι διαφορετικό, οι πίστες και τα καρτ οχήματα είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν. Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν προστεθεί και αρκετά add on (skins, karts), τα οποία θα χρειασθεί να τα πληρώσετε κανονικότατα.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το παρόν διατίθεται μόνο το single player mode του τίτλου με την εταιρεία να έχει δηλώσει πως πολύ σύντομα θα δούμε και τη multiplayer μορφή του. Περισσότερα για το Mario Kart μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο website του τίτλου.


Call of Duty: Mobile

Η Activision, κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου 2019 τη mobile έκδοση του Call of Duty για Android και iOS συσκευές!! Η κυκλοφορία του τίτλου έχει φέρει ''πανζουρλισμό'' στην Gaming κοινότητα με τον αριθμό των χρηστών να έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια.

Το Call of Duty: Mobile περιλαμβάνει κορυφαίους χάρτες από τα επεισόδια της σειράς, καθώς επίσης και γνωστά modes όπως τα Team Deathmatch, Free-for-All, Search and Destroy. Γυαλίστε λοιπόν τα άρβυλα σας και ετοιμαστείτε για μάχη!!! Μάθετε περισσότερα για το Call of Duty: Mobile στο επίσημο website της σειράς.


Ninja Tag Team: Slash n' Dash

Ας περάσουμε τώρα στο Ελληνικό Διαμάντι του Mobile Gaming. Ο λόγος γίνεται για το Ninja Tag Team: Slash n' Dash, το οποίο κυκλοφόρησε το Μάιο του 2019 από την Gortyn Code για συσκευές Android. Ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκει στην κατηγορία των endless runner games και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου τίτλου κατά την άποψη μας είναι η δυνατότητα να παίξετε offline. Ένα στοιχείο που πραγματικά πιστέψτε μας εάν χρησιμοποιείτε μετρό θα σας βολέψει απίστευτα (λόγω του σήματος). Διαβάστε περισσότερα για το Ninja Tag Team: Slash n' Dash στο αναλυτικό review μας, ενώ για να δείτε και τις υπόλοιπες δημιουργίες της Gortyn Code επισκεφθείτε το επίσημο website του studio.


Dota Underlords

Η Valve κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου 2019 το Dota Underlords. Ένα auto chess game αφιερωμένο στους ήρωες της αγαπημένης μας ''Ντότας''. Ο συγκεκριμένος τίτλος κυκλοφορεί και για PC (μέσω του Steam) αλλά οι mobile εκδόσεις σε Android και iOS φαίνεται να κερδίζουν το ενδιαφέρον των παικτών.

Ένας αντίστοιχος τίτλος είναι και το Teamfight Tactics της Riot Games, αλλά το Dota Underlords φαίνεται να υπερέχει ποιοτικά. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τον τίτλο διαβάστε το αναλυτικό review μας.


Dr. Mario World

Επιστρέφουμε λιγάκι στη Nintendo αυτή τη φορά για το Dr. Mario World, ένα παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019 για Android και iOS συσκευές. Στόχος των παικτών είναι η καταπολέμηση του εκάστοτε ιού τοποθετώντας σωστά τα "φάρμακα" που εισβάλουν στην οθόνη. Τέλος όπως και στο Mario Kart και εδώ θα βρείτε διάφορα microtransactions. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ιατρική μορφή του Super Mario επισκεφθείτε το website του τίτλου.


Harry Potter: Wizards Unite

Μετά την επιτυχία του Pokemon Go, η Niantic κυκλοφόρησε ένα νέο AR Game αφιερωμένο στον Harry Potter. Η πλοκή του παιχνιδιού είναι πάνω κάτω η ίδια με το Pokemon Go. Με τη μόνη διαφορά ότι στο Wizards Unite υπάρχει και ένα καλοδουλεμένο σενάριο. Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία και ξεχυθείτε στους δρόμους με σκοπό να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο του Harry Potter. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του τίτλου.

The Elder Scrolls: Blades

Η πρώτη σοβαρή mobile δουλειά της Bethesda κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019 και ακούει στο όνομα The Elder Scrolls: Blades. Πρόκειται για έναν RPG τίτλο που σαν κύριο χαρακτηριστικό έχει το first person gameplay που θα συναντήσει ο παίκτης. Το παιχνίδι είναι αρκετά καλοδουλεμένο και αυτό φαίνεται στα γραφικά που προσφέρει στον χρήστη. Ενώ η γενικότερη εμπειρία θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Στο The Elder Scrolls Blades καλείστε να φέρετε εις πέρας διάφορα quest. Τα οποία θα σας αποφέρουν λάφυρα που θα σας επιτρέψουν να χτίσετε την πόλη και το χαρακτήρα σας.


GWENT: The Witcher Card Game

Η CD Projekt Red κυκλοφόρησε μέσα στο χρόνο το GWENT: The Witcher Card Game, ένα card game αφιερωμένο στο κόσμο του Witcher. Η Πολωνική εταιρεία είχε από την αρχή στα σχέδια της να το κυκλοφορήσει και σε mobile συσκευές ανεξάρτητα με την επιτυχία που έχει γνωρίσει η PC έκδοση. Με το release date να έχει ορισθεί στις 29 Οκτωβρίου 2019.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι εάν το GWENT θα σταθεί επάξια στον χώρο των mobile card games όπου το πασίγνωστο Heartstone κρατάει τα ηνία (Τρέμε Blizzard!!).

Diablo Immortal

Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Φυσικά και μιλάμε για το Diablo Immortal έναν τίτλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον χρόνο από την Blizzard. Η Αμερικάνικη εταιρεία μάλιστα έχει συνεργαστεί για την ανάπτυξη του με την Κινέζικη NetEase, η οποία έχει δημιουργήσει έναν mobile κλώνο του τίτλου που ακούει στο όνομα Eternal Realm (το οποίο έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία).

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Diablo Immortal έχει γίνει ήδη γνωστό. Όχι για την εκπληκτική εμπειρία που θα προσφέρει στους χρήστες του. Αλλά για την κατακραυγή των φίλων της σειράς όπου περιμέναν έναν νέο PC τίτλο. Πέρα όμως από τον χαμό που έχει αναπτυχθεί, εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι ένας τίτλος που θα καθηλώσει αρκετό κόσμο πάνω από τα κινητά.


ΥΓ. Τα παραπάνω δωρεάν παιχνίδια για κινητά έχουν επιλεχθεί με κριτήριο την επιτυχία και την ποιότητα τους. Εάν γνωρίζετε κάποιον εξίσου αξιόλογο τίτλο θα χαρούμε ιδιαιτέρως να μας ενημερώσετε στα σχόλια.