Retro Gaming Challenge: Το Πρώτο Retro Gaming Tournament είναι γεγονός!!
Το I-Sheep Gr σε συνεργασία με τα Bits and Bytes Μελισσίων διοργανώνουν το πρώτο Retro Gaming Challenge. Ένα Retro Gaming Tournament το οποίο σαν σκοπό έχει να φέρει σε επαφή τους νέους Gamers με τις ''ρίζες'' του gaming.

Τι είναι το Retro Gaming Challenge;

Το Retro Gaming Challenge είναι ένα event που σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις Gaming ικανότητές σου παίζοντας σε home computers αλλά και κονσόλες του παρελθόντος. Σκοπός του συγκεκριμένου Challenge είναι να καταγράψεις το καλύτερο δυνατό score που μπορείς, έτσι ώστε να κερδίσεις ένα δώρο έκπληξη!!

Τα ''Τέρατα''

Το retroshowcase.com μαζί με τους RetroUnboxers (μέλη της retro ομάδας Load Error) θα είναι εκεί για να οργανώσουν τα μηχανήματα, να επιλέξουν το game του Challenge αλλά και για να βοηθήσουν, να κατευθύνουν και να συζητήσουν  με όλους όσους συμμετάσχουν στο Challenge! Το πρώτο Retro Gaming Challenge, θα πραγματοποιηθεί με υπολογιστές Commodore Amiga, 16bit τεχνολογίας, που μεσουράνησαν από τα τέλη της δεκαετίας 80 μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 90.

Πως συμμετέχω στο Τουρνουά;

Για να λάβεις μέρος στο Τουρνουά απλά έρχεσαι στα Bits and Bytes Μελισσίων στις 2 με 3 Νοεμβρίου και παίζεις!! Το κόστος της συμμετοχής είναι το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ.

Τα έπαθλα

Ο νικητής με το υψηλότερο score στο Challenge θα κερδίσει μία κονσόλα PlayStation Classic ενώ τα δώρα δεν σταματούν εκεί. Όσοι από εσάς δεν κερδίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν σε δύο ακόμα διαγωνισμούς που διοργανώνουν το I-Sheep Gr και το retroshowcase.com.

Το Πρόγραμμα του Event

Το Retro Gaming Challenge σας περιμένει 2 με 3 Νοεμβρίου (11:00 με 21:00) στα Bits and Bytes Μελισσίων (Λ. Πηγής 39, Μελίσσια). Οι νικητές των διαγωνισμών θα ανακοινωθούν με τη λήξη του event, στα social media του I-Sheep Gr (facebook, Instagram, Twitter).


Παραμείνετε συντονισμένοι στο I-Sheep Gr για όλα τα νεότερα σχετικά με το Retro Gaming Challenge.