Red Dead Redemption 2: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου για PC
Μετά από ένα σωρό φήμες, ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της έκδοσης για PC του Red Dead Redemption 2. Το επιτυχημένο Western video game θα κυκλοφορήσει για PC στις 5 Νοεμβρίου 2019, ενώ οι προπαραγγελίες αρχίζουν από τις 9 Οκτωβρίου αποκλειστικά και μόνο μέσω του Rockstar Launcher.

Όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι τώρα, η Rockstar θα εκμεταλλευτεί πλήρως τη μεγαλύτερη ισχύ που διαθέτουν πλέον τα PC, φέρνοντας αναβαθμίσεις που αφορούν το οπτικό κομμάτι και φυσικά προσθέτοντας επιπλέον υλικό (όπλα, bounties, hideouts κλπ). Η άποψη μας βέβαια είναι ότι το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας είναι το multiplayer mode του τίτλου καθώς η PC Gaming κοινότητα είναι πιο ενεργή σε σχέση με τους ''κονσολάδες'', ενώ ενδιαφέρον θα είναι να δούμε την δουλειά των modders στην Άγρια Δύση.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τίτλος θα διατεθεί ψηφιακά  (εκτός από το Rockstar Lancher) και από τα Epic Games Store, Green Man Gaming, Humble Store με τις προπαραγγελίες εκεί να ξεκινούν στις 23 Οκτωβρίου. Όσον αφορά το Steam τώρα ο τίτλος αναμένεται τον Δεκέμβριο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πότε ακριβώς.

ΥΓ. Για να σας πονηρέψουμε και λίγο, πρέπει όλοι να παραδεχτούμε πως η δωρεάν διάθεση του Grand Theft Auto San Andreas πριν από λίγο καιρό δεν ήταν καθόλου τυχαία...........