Falling Ball 3D: Ένα Ελληνικό Mobile Game που δεν πρέπει να χάσεις
Σήμερα το μενού έχει απολαυστικό Ελληνικό Mobile Game. Πιο συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στο Falling Ball 3D, της The Great appe. Ένα νέο mobile game που κυκλοφόρησε στις 9 Οκτωβρίου 2019.

Σχετικά με το Falling Ball 3D

Το Falling Ball 3D είναι ένα arcade mobile game. Στόχος των παικτών είναι να περάσουν τις ερχόμενες μπάλες μέσα από το στεφάνι το οποίο χειρίζονται. Μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά πιστέψτε μας ότι τα εμπόδια που εμφανίζονται στην εκάστοτε πίστα το κάνουν εκνευριστικά δύσκολο. Περνώντας τις πίστες οι μπάλες αυξάνονται όσο και η ταχύτητα τους. Όπου φτάνετε στο σημείο που ο αντίχειρας να χορεύει σαν τους χαρακτήρες του Fortnite. Γενικά το Falling Ball 3D σαν τίτλος θα σας κρατήσει αρκετές ώρες πάνω από το κινητό, διότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία από πίστες και δημιουργικά.

Διάφορα χαρακτηριστικά του Falling Ball 3D

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Falling Ball 3D είναι ένα offline mobile game, πράγμα που το κάνει πολύ χρηστικό (δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το 90% των mobile games να χρειάζονται σύνδεση στο ίντερνετ). Ενώ σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος που πρέπει να έχει μία συσκευή, θεωρούμε πως και ένα low end κινητό μπορεί να αντεπεξέλθει άνετα.

Που θα βρω το Falling Ball 3D;

Το Falling Ball 3D θα το βρείτε εντελώς δωρεάν στο Google Play Store (κάντε κλικ εδώ), ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για κυκλοφορία σε iOS συσκευές.

Λίγα λόγια για την The Great appe

Η The Great appe είναι μία Ελληνική εταιρεία παραγωγής Video Games, η οποία στο δυναμικό της μέχρι στιγμής έχει 5 τίτλους σε κυκλοφορία (το Falling Ball 3D, το ColorCube, The Great Escape, Dino T-Pro  & το Flappingo). Στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωση στον ανερχόμενο χώρο των mobile games, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα αποτελείται μόνο από δύο άτομα (μέχρι στιγμής).

Περισσότερα για την The Great appe μπορείτε να μάθετε στα social media της (Facebook, Instagram, Twitter).

Σύσσωμη η ομάδα του I-Sheep Gr εύχεται στην The Great Appe καλή επιτυχία στο εγχείρημα της.