Digital Expo 2019 Powered by OMEN: Το Gaming Event που δεν θες να χάσεις!!
 Το Gamespace.gr και το Mediterranean College, σας προσκαλούν στη Digital Expo 2019 Powered by OMEN, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου,(Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι) στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2019.

Στη Dexpo 2019 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τους αγαπημένους σας YouTubers και Influencers, που θα πραγματοποιήσουν ομιλίες, live shows και φυσικά meet and greet!! Για να δείτε αναλυτικά τη λίστα αυτών που θα παρευρεθούν κάντε κλικ εδώ (YouTubers),  εδώ (Instagrammers), εδώ (Streamers) & εδώ για τους Special Guests!!
Πάμε στο Gaming τώρα... Στους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου του Περιστερίου θα λάβουν μέρος τουρνουά (με πλουσιοπάροχα χρηματικά έπαθλα) πάνω στα αγαπημένα σας games όπως: Fortnite, PUBG, CSGO κτλ (δείτε αναλυτικά όλα τα τουρνουά εδώ). Στην Dexpo 2019 θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε μερικές νέες κυκλοφορίες και φυσικά να παίξετε σε διάφορες κονσόλες και PC.
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος δεν θα λείπουν οι Cosplays καθώς και οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες, ενώ  αναμένεται και μεγάλη συμμετοχή από Game Studios & Startups, όπου τους παρέχονται ειδικά booths από την διοργάνωση.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μεγάλο gaming event χωρίς τους Load Error ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! Για όσους δεν γνωρίζουν οι Load Error είναι μια κοινοπραξία retro gaming ομάδων (Retroshowcase, AmigaHellas, RetroUnboxers), όπου σαν σκοπό έχουν να σας θυμίσουν από που ξεκίνησε το gaming. Τα μέλη της Load Error ομάδας θα εμπλουτίσουν τον retro χώρο με κονσόλες του παρελθόντος όπως είναι τα Atari 2600, Sega Master System, Panasonic 3DO, Nintendo 64, Sega Dreamcast, υπολογιστές όπως οι Spectrum, Amstrad CPC, MSX, Amiga, Atari ST και πολλά άλλα, καλύπτοντας έτσι όλες τι γενιές από τα late 70s μέχρι τα late 90s! Περισσότερα για τους Load Error μπορείτε να μάθετε εδώ.
Για τους πιο ψαγμένους..θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στη φετινή Dexpo θα διεξαχθούν και επιμορφωτικά σεμινάρια (όπου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης) πάνω σε θέματα όπως: α) Graphics & Games Programming Evolution, β) Κατανοώντας τις διαφορές: Γνωρίζοντας πότε το gaming γίνεται εθισμός.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα του I-Sheep Gr θα δώσει το παρόν για άλλη μια χρονιά, ως χορηγός επικοινωνίας. Σας περιμένουμε όλους για ένα αξέχαστο Gaming διήμερο!!!

Περισσότερα για την Dexpo 2019 μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης καθώς και στα social media:
Website: https://dexpo.gr/