Assassin’s Creed Odyssey: Μάθετε τα πάντα για το Discovery Mode
Το Assassin’s Creed Odyssey κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018, και αποτελεί το πιο πρόσφατο κεφάλαιο του franchise. Μέχρι στιγμής ο τίτλος έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές, κυρίως για τη δουλειά που έχει γίνει πάνω στην αναπαράσταση της Αρχαίας Ελλάδας. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι παρόλο την επιτυχία που έχει γνωρίσει ο τίτλος, η Ubisoft τον εμπλουτίζει συνεχώς με νέο περιεχόμενο.

Πριν από λίγο καιρό η Ubisoft (μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube) δημοσίευσε ένα νέο video-trailer που αφορά το καινούργιο mode, που ακούει στο όνομα «Discovery Tour».
Στο Discovery mode παίρνετε τον ρόλο ενός περιηγητή στην Αρχαία Ελλάδα, με σκοπό να ταξιδέψετε (χωρίς σενάριο και εχθρούς) και στις 29 περιοχές του Χάρτη. Συνολικά στο mode περιλαμβάνονται 30 ξεναγήσεις που εστιάζουν σε διάφορες θεματολογίες όπως: α) διάσημες πόλεις, β) καθημερινή ζωή, γ) μάχες και πόλεμος, δ) πολιτική και φιλοσοφία, ε) τέχνη, στ) θρησκεία και μυθολογία. Οι ξεναγοί σας σε αυτό το ταξίδι θα είναι ιστορικά πρόσωπα όπως ο Λεωνίδας και ο Ηρόδοτος. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο mode υπήρχε και στο Origins.

Το Assassin’s Creed Odyssey Discovery Tour κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι από εσάς έχετε τον τίτλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το mode εντελώς δωρεάν, ενώ υπάρχει και η επιλογή να το αγοράσετε και ως αυτόνομο προϊόν στο Uplay έναντι $20 (PC).