Ninja Tag Team: Slash n' Dash - Γίνετε ο Ninja που πάντα θέλατε!!
Το Ninja Tag Team: Slash n' Dash είναι ένα endless runner παιχνίδι και κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου, από το Ελληνικό Studio που ακούει στο όνομα Gortyn Code.
Στόχος των χρηστών είναι να μαζέψουν χρυσά νομίσματα έτσι ώστε να αγοράσουν μια ποικιλία από power ups και να ανοικοδομήσουν το χωριό του Clan τους. Σύμφωνα με το story του παιχνιδιού η clan ισοπεδώθηκε από τους Tokui-ten Clan Generals, τους οποίους θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν-προς-έναν σε boss batles.
Ο τίτλος είναι φτιαγμένος για παίχτες με καλά αντανακλαστικά και αυτό διότι η γρήγορη εναλλαγή μεταξύ του μαύρου και του κόκκινου ninja αποτελεί μονόδρομο. Ενώ το παραμικρό λάθος θα σας οδηγήσει σε Instant Death!!! Γενικά πάντως παρόλο την αυξημένη δυσκολία του παιχνιδιού, μπορούμε να πούμε ότι ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα απλοϊκός.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ προσεγμένα μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια, κάνοντας το 2D σκηνικό απλά επικό. Οι ήχοι και η μουσική (power of metal φίλοι μου) του τίτλου σας παρακινεί να εντείνετε τον ρυθμό σας έτσι ώστε να μην έχετε πρόβλημα με τη ταχύτητα του.


Το παιχνίδι διατίθεται για συσκευές Android, εντελώς δωρεάν μέσω του Google PlayStore και μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Τίτλος: Ninja Tag Team: Slash n' Dash
Υπεύθυνοι Developing / Publishing: Gortyn Code
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12/5/2019
Είδος: Endless runner
Βασικές Εκδόσεις: Android (Google Play Store)
Παρουσίαση: Ζορμπάς Κωνσταντίνος (akmincity) / I-Sheep Gr

Περισσότερες πληροφορίες για το Gortyn Code και το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:
Gortyn Code Official Blog: https://gortyncode.blogspot.com
Ninja Tag Team Facebook: http://www.Facebook.com/NinjaTagTeamGam
Gortyn Code Facebook: http://www.Facebook.com/GortynCode