Νέα σειρά smartwatch από την Garmin
Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο των ''αθλητικών'' smartwatch Garmin, ανακοίνωσε την ανανεωμένη σειρά Forerunner. Η εταιρεία παρουσίασε 5 νέα smartwatch, που προσαρμόζονται στο στυλ και το bugdet του κάθε δρομέα.

Τα Forerunner 45 και 45S απευθύνονται στους αρχάριους του χώρου. Η διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι το μέγεθος. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν βασικά χαρακτηριστικά όπως GPS, παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, επιταχυνσιόμετρο συν τα προπονητικά προγράμματα του Garmin Coach για τρέξιμο και ποδηλασία. Σύμφωνα με την Garmin οι μπαταρίες τους έχουν ζωή 13 ώρες σε λειτουργία GPS ή μία εβδομάδα σε λειτουργία smartwatch.
Η ''μεσαία'' σειρά αποτελείται από τα Forerunner 245 και 245 Music που έρχονται με περισσότερες λειτουργίες, όπως η δυναμική παρακολούθηση κίνησης και ένα παλμικό οξύμετρο. Η μόνη διαφορά των δύο μοντέλων είναι η ενσωματωμένη αποθήκευση για δυνατότητες μουσικής και αναπαραγωγής και φυσικά αναφερόμαστε στο Forerunner 245 Music. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας ανέρχεται στις επτά ημέρες σε λειτουργία smartwatch με 24 ώρες λειτουργίας GPS και έξι ώρες με μουσική και χρήση GPS.
Το high-end μοντέλο της νέας σειράς είναι το Forerunner 945, το οποίο διπλασιάζει την αποθήκευση μουσικής, έχει NFC για υποστήριξη Garmin Pay ενώ διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρίας. Σύμφωνα με  την Garmin, η διάρκεια ανέρχεται στις δύο εβδομάδες στη λειτουργία smartwatch με 36 ώρες λειτουργίας GPS και 10 ώρες μουσικής και χρήσης GPS.
Η τιμές για την ανανεωμένη σειρά Forerunner ξεκινούν από 199,00 $ για τα 45 και 45S. Το Forerunner 245 θα κοστίζει περίπου στα 299,00 $ ενώ η έκδοση Music στα 349$. Τέλος το κορυφαίο Forerunner 945 Tri-Bundle θα είναι στην τιμή των 749,00 $.

Η σειρά Forerunner 45 θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2019, χωρίς να ξέρουμε ακόμα πότε θα καταφθάσουν στη χώρα μας.