Η σεζόν 2018-2019 εξελίχθηκε σε μία από τις πιο παραγωγικές για την Gaming βιομηχανία, βγάζοντας τίτλους όπως God of War, Assassin's Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Devil May Cry 5Tom Clancy's The Division 2 όπου μας ''άδειασαν'' τα πορτοφόλια (ηλεκτρονικά και μη), χαρίζοντας μας όμως επικές στιγμές. Ποια όμως θα είναι τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον (σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής);;

Το I-Sheep GR σας παρουσιάζει τους 10 ανερχόμενους τίτλους, που κατά τη γνώμη μας αξίζει να περιμένετε στο άμεσο μέλλον:

The Last of Us Part II
Η συνέχεια του πρώτου σκέλους του επιτυχημένου παιχνιδιού της Naughty Dog, βρίσκεται στα σκαριά και όλοι ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά το μεγάλο hype, η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.


Cyberpunk 2077
Το Cyberpunk 2077 είναι μια ιστορία λίγο διαφορετική καθώς πριν από λίγο καιρό οι περισσότεροι από εμάς θεωρούσαμε ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί η παραγωγή. Η CD Projekt Red όμως μας διέψευσε κοινοποιώντας νέο υλικό, στέλνοντας μας όλους στο τρελογιατρό (ψυχίατρο εννοούσαμε).
Δυστυχώς ούτε για αυτό υπάρχει ανακοίνωση κυκλοφορίας με την εταιρεία παραγωγής να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της.



DOOM Eternal
Το sequel του Doom (2016) αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, φέρνοντας μάλιστα την αλλαγή καθώς η Google ανακοίνωσε ότι θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα φιλοξενηθούν στη νέα πλατφόρμα της που ακούει στο όνομα Stadia.


Halo Infinite
Τι μπορεί να πει να κανείς για τη σειρά Halo που όλοι μας έχουμε αγαπήσει; Η μόνη σίγουρη απάντηση είναι πως θα θέλαμε νέο τίτλο. Για αυτό η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει το Halo Infinite, τονίζοντας μάλιστα πως το franchise θα αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη με αυτό το τίτλο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά υπολογίζουμε στις αρχές του 2020 να βρεθεί στα χέρια μας.


Days Gone
Η αλήθεια είναι πως η ιστορία Zombies έχει ''κουράσει'' αρκετά, αλλά αυτός ο τίτλος έχει το κάτι διαφορετικό παντρεύοντας το survival μαζί με το open world στοιχείο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει 26 Απριλίου του τρέχοντος έτους για PS4.


Death Stranding
Μετά την αποχώρηση του Hideo Kojima από την Konami, όλοι ήμασταν σίγουροι πως αυτός ο ''διάολος'' θα ετοιμάσει κάτι πολύ μεγάλο. Η επιβεβαίωση ήρθε με την κυκλοφορία του πρώτου trailer του παιχνιδιού όπου στην κυριολεξία μας έπεσαν τα σαγόνια. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας όλοι μας ελπίζουμε να πάρει όσο χρόνο θέλει έτσι ώστε να βγει πιο τέλειο το αποτέλεσμα.


Fire Emblem: Three Houses
Το tactical rpg της Nintendo αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου 2019, δίνοντας μας μέχρι στιγμής την εντύπωση πως θα είναι το outsider που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο πολύ άμεσο μέλλον.


Yoshi's Crafted World
Άλλο ένα παιχνίδι που οι φίλοι του Switch και κατ' επέκταση της Nintendo περιμένουν πως και πως. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει ορισθεί στις 29 Μαρτίου 2019.


Gears 5
Το sequel του Gears of War 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC και Xbox.


Mortal Kombat 11
Στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα θα λέγαμε ότι η σειρά Mortal Kombat μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά την πτώση του Tekken σαν franchise. Το νέο Mortal Kombat 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρωτομαγιά του 2019, ενώ τα videos που έχουμε δει μέχρι στιγμής μας κάνουν να αισθανόμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα δούμε ένα πολύ δυνατό fighting game.