Two Point Hospital Review
Πριν από πολύ καιρό σας είχαμε ενημερώσει, για την κυκλοφορία ενός τίτλου που θα θύμιζε σε όλους μας το θρυλικό Theme Hospital, και φυσικά μιλάμε για το Two Point Hospital από την Sega. Το Two Point Hospital ήταν το παιχνίδι που μας απασχόλησε πριν από τις μεγάλες κυκλοφορίες του φθινοπώρου, κρατώντας μας προσκολλημένους αρκετές ώρες, όπως απαιτείται άλλωστε για ένα tycoon τίτλο.

Λίγα λόγια για το Two Point Hospital

Στόχος του παιχνιδιού είναι να δημιουργήσετε ένα νοσοκομειακό ίδρυμα που θα πρέπει να συνδυάζει το κέρδος παράλληλα με την επίτευξη στόχων όπου σας θέτει το ''υπουργείο υγείας''.
Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι αρκετά ευχάριστο, ενώ όσον αφορά τον ηχητικό κομμάτι σχετίζεται πλήρως με ένα νοσοκομείο (ανακοινώσεις κτλ).

Gameplay

Στο gameplay τώρα, έχουμε τον κλασσικό χειρισμό tycoon παιχνιδιών με τα εύχρηστα menu να το κάνουν απλοϊκό ακόμη και για τον πιο αρχάριο παίκτη. Το παιχνίδι σας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε αρκετές πίστες, βαθμολογώντας σας με αστέρια ανάλογα με τα quest που έχετε πραγματοποιήσει.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PC (Windows, OS, Linux) μέσω του steam, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας εδώ (85% φθηνότερα από το steam) και να επωφεληθείτε από την μειωμένη τιμή που εξασφάλισε το I-Sheep Gr για τους αναγνώστες του.

Απαιτήσεις Συστήματος

Τέλος τα requirments του παιχνιδιού βρίσκονται σε φυσιολογικά επίπεδα όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:
  • Requires a 64-bit processor and operating systemOS: Windows 10 64-bit
  • Processor: Intel Core i5 6600 or AMD Ryzen 1600x
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA Geforce GTX 1060, 3 GB (Legacy: NVIDIA Geforce GTX 780, 4GB) or AMD RX 580, 4 GB (Legacy: AMD R9 290X, 4GB)
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 5 GB available space
Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer του τίτλου: