Razer Phone II: Δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου gaming mobile θηρίου

Razer Phone II: Δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου gaming mobile θηρίου

Η Razer ανακοίνωσε το Razer Phone ΙΙ με τις διαφορές να παραμένουν ελάχιστες και σχεδόν μηδαμινές.

Στα specs τώρα το Razer Phone II έρχεται με μία οθόνη στις 5.7 ίντσες με QHD ανάλυση και aspect ratio 16:9. Το panel είναι IGZO LCD με την εταιρεία να προσθέτει 50% μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με το πρώτο Razer Phone. Μάλιστα, η Razer με δηλώσεις της ισχυρίζεται ότι η νέα αυτή οθόνη είναι καλύτερη στο να διατηρεί τις λεπτομέρειες σε σκοτεινές σκηνές.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα 120Hz refresh rate που εξαλείφουν τα κολλήματα ενώ το panel υποστηρίζει HDR και DCI-P3 ευρεία γκάμα χρωμάτων.
Στο εσωτερικό του βρίσκεται το κορυφαίο SoC της Qualcomm, ο Snapdragon 845 με νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης. Η Ram ανέρχεται στα 8GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 64GB  με δυνατότητα επέκτασης. Η μπαταρία του είναι στα 4000mAh με υποστήριξη QuickCharge 4.0+ για γρήγορη Qi ασύρματη φόρτιση. Τέλος το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo με την Razer να υπόσχεται αναβάθμιση σύντομα.
Razer Phone II: Δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου gaming mobile θηρίου
Το σασί του Razer Phone II είναι κατασκευασμένο από γυαλί εμπρός και πίσω ενώ αλουμίνιο έρχεται να το ντύσει περιμετρικά. Αυτό που κάνει την διαφορά στην εμφάνιση αναμφισβήτητα είναι το  λογότυπο στο πίσω μέρος που είναι πλέον RGB backlit και υποστηρίζει Chroma.

Όσον αφορά τις κάμερες έρχονται με δύο φακούς κατασκευής Sony, στα 12ΜP με την κύρια να υποστηρίζει ΟΙS και να έχει φωτεινό διάφραγμα f/1.75. Ο δεύτερος φακός χρησιμεύει ως telephoto και έχει διάφραγμα f/2.6. Υπάρχει δυνατότητα για καταγραφή βίντεο 2160p στα 60fps και υποστηρίζει slow motion βίντεο στα 1080p @ 120fps. Η μπροστινή παραμένει σχεδόν ίδια, στα 8MP με υποστήριξη καταγραφής βίντεο 1080p @ 60fps.
Razer Phone II: Δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου gaming mobile θηρίου
Στον ήχο τώρα η εταιρεία ενσωμάτωσε δύο εντυπωσιακά στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστινό μέρος τα οποία διαθέτουν πιστοποίηση Dolby Atmos.

Για όσους ενδιαφέρονται οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη με την τιμή του να ανέρχεται στα 850 ευρώ.