Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που προσφέρει για τον μήνα Ιούλιο στους συνδρομητές της και το I-Sheep Gr είναι εδώ για να σας τα παρουσιάσει.

Heavy Rain

Όταν ένα νέο αγόρι εξαφανίζεται, μία τρομοκρατημένη πόλη αναγκάζεται να καταλήξει στο χειρότερο σενάριο... ο Origami Killer ξαναχτύπησε; Οδηγήστε το κυνήγι για να ξεδιπλώσετε το μυστήριο καθώς παίρνετε τον έλεγχο τεσσάρων αγνώστων σε αυτό το αγωνιώδες θρίλερ, πολυβραβευμένο από τα BAFTA. Πρέπει να σκέφτεστε γρήγορα και να δράτε ακόμα γρηγορότερα, καθώς κάθε επιλογή και κίνηση που κάνετε μπορεί να καταλήξει σε δραματικές συνέπειες που αλλάζουν το παιχνίδι – και ακόμα αποφασίζουν ποιος ζει... και ποιος πεθαίνει. Το πως τελειώνει η ιστορία εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς.

Absolver

Το Absolver είναι μία online multiplayer εμπειρία μάχης όπου οι παίκτες τοποθετούνται πίσω από την μάσκα ενός Prospect. Οι νέοι ηγέτες της Adal Empire θα καθορίσουν αν αξίζετε να μπείτε στο elite σώμα από enforcers. Οι Prospects θα περιπλανηθούν ξεχασμένα μέρη, θα συναντήσουν άλλους για να μάθουν νέες μαχητικές δεξιότητες, και θα εμπλακούν σε μονές μονομαχίες και σε μάχες 3v3.
Οι παίκτες θα καθορίσουν την προσέγγιση του Prospect τους, διαλέγοντας ένα σύστημα μάχη, ένα όπλο της επιλογής τους, και καθορίζοντας την σειρά των επιθέσεων τους για να ταιριάζουν στο προσωπικό τους στυλ. Πολεμώντας αντιπάλους, κάνοντας εξάσκηση με φίλους, ακόμα και προκαλώντας παίκτες μέντορες, οι παίκτες θα επεκτείνουν τις γνώσεις τους στην μάχη με νέες κινήσεις, όπλα και πανοπλίες στο ταξίδι τους προς το Absolution.

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τo Call of Duty Black Ops 3 θα είναι διαθέσιμο δωρεάν έως τις 11 Ιουλίου

Αναλυτικά:

  • Heavy Rain (PS4)
  • Absolver (PS4)
  • Rayman 3 HD (PS3)
  • Extreme Exorcism (PS3)
  • Space Overlords (PS Vita)
  • ZERO ESCAPE ZERO TIME DILEMMA (PS Vita)