Το mobile gaming έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και γι'αυτό το I-Sheep Gr είναι εδώ για να σας προτείνει τα καλύτερα 5 δωρεάν παιχνίδια για κινητά.


#01 Pubg Mobile 


Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η mobile έκδοση από το παιχνίδι φαινόμενο με τις εκατομμύρια πωλήσεις. Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία για κοτοπουλάκι και κινητό σου.


#02 Hearthstone


Όταν η Blizzard έχει κέφια τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει και αυτό το απέδειξε με το Hearthstone. Η mobile έκδοση του τίτλου είναι από τις λίγες που χρησιμοποιούν το crossplay με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το παιχνίδι.


#03 Fortnite


Άλλο ένα παιχνίδι που σπάει τα ρεκόρ καθημερινά μεταφέρεται σε mobile έκδοση και με crossplay μάλιστα. Αρχικά κυκλοφορεί μόνο για IOS αλλά πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του και σε Android.


#04 Angry birds


Είναι ίσως ο ορισμός του mobile gaming καθώς είναι από τα πρώτα που έκανε επιτυχία και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιεί microtransactions. 



#05 Asphalt 8: Airborne


To Asphalt 8 Airborne θεωρείται από χιλιάδες χρήστες ως ένα από τα κορυφαία δωρεάν παιχνίδια Android, στον τομέα του racing. Σε αυτό βέβαια συμβάλλει και η Gameloft, που είναι αναμφίβολα ένας από του μεγαλύτερους σχεδιαστές mobile παιχνιδιών σε Android, iOS, και Windows Phone.



Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις μας για εσάς που σας αρέσει να παίζετε στην κινητή σας συσκευή, εάν έχετε κάποιες πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις θα χαρούμε να τις διαβάσουμε στα σχόλια.