Όλοι μας παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό πως το gaming διανύει μια πολύ καλή περίοδο, τα νούμερα από τις πωλήσεις ζαλίζουν καθημερινά και εδώ έρχεται να προστεθεί το εξής δίλημμα...Κονσόλες ή PC;;;;Μην ανησυχείτε όμως το I-Sheep Gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Αποκλειστικότητα 

Ας ξεκινήσουμε από το πιο κοινό ζήτημα τις αποκλειστικότητες, δηλαδή τίτλοι που μπορείς να βρεις μόνο σε κάποια κονσόλα ή PC. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός πριν την αγορά ενός συστήματος (gaming), αλλά εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι καμία κονσόλα δεν έχει τόσους τίτλους όσους έχουν διαθέσιμους τα PC και επίσης βλέπουμε ότι το crossplay θα κατακλύσει την αγορά πολύ σύντομα.

Απλότητα

Drivers, antivirus , fps, θερμοκρασίες, δεν είναι κάτι που όλοι θα ήθελαν να ανακατευτούν όταν  πατώντας δυο κουμπιά όλα δουλεύουν ρολόι και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αξίζει να πάρεις μία κονσόλα.

Επιδόσεις

Τι είναι πιο ισχυρό; ένα Xbox one, ένα PS4 ή ένα Gaming PC;;
Η αλήθεια είναι πως ένας υπολογιστής μπορεί να αφήσει χιλιόμετρα πίσω μια κονσόλα και να δώσει γραφικά και fps που σε κάνουν να νιώθεις περήφανος και για το τελευταίο ευρώ που έδωσες για την κάρτα γραφικών σου.


Τιμή

Για το τέλος αφήνουμε το σημαντικότερο λόγο που δεν είναι άλλος από την αξία σε χρήματα μίας κονσόλας και ενός υπολογιστή. Αγοράζοντας μία κονσόλα θα δώσετε περίπου 300,00 € μία τιμή που αντικειμενικά δεν γίνεται να φτιάξεις ένα Gaming PC, από την άλλη βέβαια επενδύοντας κάποια χρήματα σε έναν υπολογιστή σου δίνεται η δυνατότητα με μικρές αναβαθμίσεις να έχεις ένα μηχάνημα που θα παίζει όλους τους τίτλους για αρκετά χρόνια.



Το τελικό συμπέρασμα μας είναι πως δεν μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε τι καλύτερο να αγοράσει κάποιος γιατί πολύ απλά όλα εξαρτώνται από το τι έχει ανάγκη ο καθένας.
Ας αφήσουμε στην άκρη λοιπόν τις κόντρες μεταξύ PC Master & Console race και ας ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια μας πάντα με μέτρο.