Shadow of the Colossus Remastered

Επιτέλους βγήκε και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά και φυσικά αναφερόμαστε στο πολυαναμενόμενο remastered του Shadow of the Colossus.

Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει και στο PlayStation 2 με μεγάλη επιτυχία καθώς τα νέα στοιχεία που πρόσθεσε στην τότε βιομηχανία του gaming ήταν κάτι χρόνια μπροστά από τα συνηθισμένα. Αυτό ίσως είναι και το μυστικό της επιτυχίας του remastered δηλαδή τα εκσυγχρονισμένα γραφικά σε συνδυασμό με τα πλέον διαχρονικά mechanics του παιχνιδιού.
Πάμε τώρα να πούμε δύο λόγια αναφορικά με την game play εμπειρία όπου πραγματικά εάν ανήκετε σε αυτούς που δεν έχουν παίξει την πρώτη έκδοση τότε θα σας φανεί λες και παίζετε ένα φρέσκο τίτλο του 2018.
Το scale του παιχνιδιού μαζί με το soundtrack θα σας βάλουν μέσα στην κοιλάδα των Κολοσσών. Ο τίτλος γενικά δεν προτείνεται για gamers όπου θέλουν να σκοτώνουν ότι βρεθεί μπροστά τους, δηλαδή θα κληθείτε να λύσετε αρκετούς γρίφους διότι για να νικήσεις τον κάθε έναν από τους 16 κολοσσούς χρειάζεται να βρείτε την Αχίλλειο πτέρνα του. Ο χάρτης είναι πραγματικά τεράστιος και πανέμορφος με πολλές λεπτομέρειες. Το πιο περίεργο όμως χαρακτηριστικό του τίτλου είναι ο χειρισμός της "Argus" του αλόγου σου όπου στην ουσία χειρίζεσαι τα χαλινάρια και όχι το ίδιο.
Πολλοί από εσάς ίσως βρείτε υπερβολική την κριτική μας αλλά πιστεύουμε ότι το Shadow of the Colossus αποτελεί ένα σπουδαίο κομμάτι στην ιστορία του gaming.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PS4 και θα το βρείτε περίπου στα 40,00 €.