Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο Ranked Play του Hearthstone, τον Μάρτιο.

Η Blizzard ανακοίνωσε στο Twitter μεγάλες αλλαγές στο Ranked Play του Hearthstone, τον Μάρτιο.

''Beginning with the start of the March 2018 Ranked Play season, we’re making improvements to Hearthstone’s Ranked Play ladder experience. Check out the video below to see what to expect, as well as the philosophy and intentions behind the update. pic.twitter.com/mIsbxHtyQ7— Hearthstone (@PlayHearthstone) January 25, 2018''.

Το Μάρτιο του 2018, όλοι οι παίκτες θα δεχθούν reset μόνο για τέσσερα ranks. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που τελειώνουν σε μια σεζόν στo Rank 15 θα ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν στο Rank 19 και οι παίκτες που φτάνουν στο Legend θα επανέλθουν στo Rank 4 την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, κάθε rank θα αποτελείται από 5 αστέρια, έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να έχουν τώρα την ίδια πρόοδο. Οι δύο αλλαγές θα βοηθήσουν στα προβλήματα του matchmaking. Εάν οι high ranked παίκτες δεν έχουν δεχθεί πλήρες reset, οι παίκτες χαμηλής κατάταξης θα τους βλέπουν λιγότερο συχνά, με αποτέλεσμα πιο δίκαιους αγώνες για όλους.

Η ομάδα αλλάζει επίσης τις απαιτήσεις για την απόκτηση των μηνιαίων card back και άλλων rewards. Προηγουμένως, οι παίκτες έπρεπε να φτάσουν στο Rank 20 κάθε μήνα, αλλά τώρα οι παίκτες θα πρέπει μόνο να κερδίσουν 5 Ranked games.