Καλημέρα σας και χρόνια πολλά,

Καλωςήρθατε στο πρώτο μέρος της σειράς Movies Time by I-Sheepgr στην οποία θα σας προτείνουμε μία ταινία για να παρακολουθήσετε με φίλους, οικογένεια κτλπ το σαββατοκύριακο.
Η πρόταση μας για αυτό το σαββατοκύριακο, που κατά την άποψη μας (και του IMDB) μία από τις ταινίες που πρέπει να δείτε πριν αποχαιρετήσετε τον μάταιο ετούτο κόσμο, είναι το The Shawshank Redemption ή Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ.
Είναι αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής 1994 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Φρανκ Ντάραμποντ. Πρωταγωνιστούν οι Τιμ Ρόμπινς και Μόργκαν Φρίμαν και βασίζεται στη νουβέλα του Στίβεν Κινγκ με τον τίτλο "Rita Hayworth and Shawshank Redemption".
Στην ταινία περιγράφεται η ιστορία του Άντι Ντιφρένς, ενός τραπεζίτη, ο οποίος εκτίει την ποινή του στην κρατική φυλακή Shawshank για σχεδόν δύο δεκαετίες κατηγορούμενος άδικα για το φόνο της γυναίκας του και του εραστή της. Εκεί αναπτύσσει φιλία με ένα συγκρατούμενο με το όνομα Έλις Ρέντινγκ και ανακαλύπτουν τη δύναμη της φιλίας ώσπου φτάνουν και οι δύο στη λύτρωση.

Αυτή λοιπόν είναι η επιλογή μας για αυτό το σαββατοκύριακο καλή απόλαυση με πολλά pop-corn ή και με πιτόγυρα !!!!