Πόσοι από εσάς που ασχολείστε με το ποδόσφαιρο δεν έχετε ονειρευτεί να γίνετε προπονητές;
Αρκετοί θα έλεγα, μια βόλτα στα γήπεδα, στις καφετέριες κτλπ για να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει Έλληνας φίλαθλος που δεν είναι προπονητής!!
Γι'αυτό η Sports Interactive μαζί με την Sega δημιούργησαν και φέτος τον νέο τίτλο της σειράς Football Manager.

Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι πολύ απλός και συνάμα πολύπλοκος και αυτό χάρις τη ρεαλιστικότητα που προσεγγίζει το ποδόσφαιρο. Η δυνατότητα να αναλάβεις οποιαδήποτε ομάδα θέλεις (μέχρι και τοπικά με προσθήκη patch) θεωρώ ότι μπορεί να πείσει και τον πιο απαιτητικό gamer, παράλληλα οι απαιτήσεις που χρειάζεται ένας υπολογιστής για να το τρέξει είναι ελάχιστες καθώς στόχος του παιχνιδιού είναι το game play και όχι τα γραφικά.

Αναλαμβάνοντας μια ομάδα έχετε τη δυνατότητα να προπονησετε, να παίξετε το δικό σας σύστημα, να επιλέξετε το προπονητικό σας team και φυσικά να κάνετε Μεταγραφές!!!

Στην Ελλάδα το football manager έχει εύρυ κοινό από την εποχή του championship manager. Η ελληνική κοινότητα μάλιστα συμμετέχει ενεργά στο develop του τίτλου επίσημα αλλά και με τη δημιουργία διαφόρων patch και graphics που βοηθάνε τους gamers να ζήσουν όσο πιο πολύ γίνεται την εμπειρία της προπονητικής.

Περισσότερα για το παιχνίδι καθώς επίσης και patch, graphics κτλπ θα βρείτε στο http://www.fmgreece.gr/


 Υ.Γ. Για περισσότερα νέα σχετικά με το FM 2018 κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ακολουθήστε μας σε Facebook, Twitter, Instagram, YouTube & Twitch.