Η Chuwi είναι μία κινέζικη εταιρεία τεχνολογίας, της οποίας τα προϊόντα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο λόγο απόδοσης προς τιμή, το λεγόμενο Value For Money. Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς όμως να θυσιάζει τις επιδόσεις και την αξιοπιστία της. Έτσι, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το CHUWI Hi10 Pro, ένα σχετικά οικονομικό και αξιόλογο για τις προδιαγραφές του tablet.
 To tablet έρχεται με μεταλλική κατασκευή, από αλουμίνιο και οθόνη 10.1 ιντσών, ανάλυσης 1920×1200.  Η τεχνολογία της οθόνης προσφέρει ρεαλιστικά χρώματα. Διαθέτει κάμερες 2MP στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος, ώστε να καλύπτουν τις βασικές λειτουργίες.
      
Στο εσωτερικό βρίσκουμε Intel®Atom Z8350  με 4 πυρήνες. Περιλαμβάνει μνήμη 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB που μπορεί να επεκταθεί με microSD έως 128GB. Περιέχει 2 θύρες USB,  HDMI και έξοδο ακουστικών τύπου minijack.
Η μπαταρία είναι στα 6500mAh και  διαρκεί από 6-8 ώρες με  φυσιολογική χρήση. 
Το λειτουργικό του  CHUWI Hi10 Pro είναι dual boot, δηλαδή το tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με windows 10 όσο και με android 5.1. 
Επιπλέον, η συσκευή μπορεί να μετατραπεί σε πλήρες laptop, με το μαγνητικό πληκτρολόγιο που υποστηρίζει.
  
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα tablet που σίγουρα καλύπτει ένα εύρος λειτουργιών και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, ειδικότερα σε αντιστοιχία με την τιμή του.