Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε κάτι τελείως διαφορετικό από τις άλλες φορές. Το novoville είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής και διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος.

Το novoville αλλάζει τον παραδοσιακό μηχανισμό διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος και το πλαίσιο σχέσης Δήμου-Πολίτη με τρόπο αποτελεσματικό, διαφανή και οικονομικό.

Οι χρήστες κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή novoville στα κινητά τους τηλέφωνα και μπορούν να δηλώνουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο προβλήματα δημοσίου ενδιαφέροντος. Λακκούβες, οδική σήμανση, δημόσιος φωτισμός, διαρροές υδάτων, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, εγκαταλελειμμένα πάρκα και δεκάδες άλλα προβλήματα που συναντάμε στις πόλεις μας καθημερινά μπορούν να αναφέρονται, να ενημερώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου και τελικά να επιλύονται συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση των πόλεων μας.
Παράλληλα, οι δημόσιοι φορείς όπως οι Δήμοι, χρησιμοποιούν ένα online διαχειριστικό σύστημα με διαδραστικούς χάρτες ώστε να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τα προβλήματα που δηλώνονται από τους πολίτες και να δρομολογούν την επίλυση τους με βέλτιστο τρόπο, κρατώντας ταυτόχρονα ενήμερους τους πολίτες για το στάδιο εξέλιξης.

Με το novoville βελτιώνουμε τις γειτονιές μας και παράλληλα βοηθάμε τους Δήμους που ζούμε και εργαζόμαστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.
Συμμετέχοντας αλλάζουμε τον τόπο όπου ζούμε και εργαζόμαστε. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί!!!

Το Novoville θα το βρείτε στο Google play και στο IOS.
Link:http://novoville.com/el