Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Το 2017 πέρασε, έχοντας αφήσει πίσω του μια κληρονομιά με δυνατούς τίτλους. Θέλοντας λοιπόν να κάνουμε ένα μικρό tribute σε αυτή τη δυνατή χρονιά (για το gaming), σας παρουσιάζουμε τους 5 καλύτερους τίτλους που κυκλοφόρησαν μέσα σε αυτή.

Ας αρχίσουμε λοιπόν:

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Τι να πρωτοπούμε για το Playerunknown's Battlegrounds ένα παιχνίδι φαινόμενο που καθημερινά σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων, κάνοντας το Steam περήφανο που το φιλοξένησε πρώτο. Παρόλο που μόλις πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε την έκδοση 1.0, έχει προσφέρει στους παίκτες μία διασκεδαστική  multiplayer εμπειρία σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αναπτύσσεται.
Κυκλοφορεί σε PC, Xbox One, PS4.

BATTLEFIELD 1

Το Battlefield 1 είναι η απόλυτη πολεμική εμπειρία και αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος του παιχνιδιού, να σε βάλει όσο περισσότερο μπορεί στη θέση ενός στρατιώτη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Έχει γίνει τρομερή δουλεία όσον αφορά τον ήχο και τα γραφικά, με αποτέλεσμα να νιώθεις στο ''πετσί'' σου την κατάσταση που επικρατούσε στον πιο αιματηρό πόλεμο που έχει υπάρξει στην ανθρωπότητα.
Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε PC, PS4 & Xbox One.

FIFA 18

Το Fifa 18 θα αποτελέσει τον αθλητικό τίτλο της λίστας μας καθώς είναι με διαφορά το καλύτερο sports game της χρονιάς, βαδίζοντας σε γνωστά μονοπάτια με αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με πέρσι.
Στην Ελλάδα συνεχίζει την κυριαρχία του και έτσι λοιπόν η ea sports μας το ανταπέδωσε συμπεριλαμβάνοντας την Ελληνική big4 (AEK, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ).
Κυκλοφορεί σε όλες τις κονσόλες, στο PC καθώς και στο Νintendo switch.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Το Legend of Zelda Breath of the Wild αποτελεί την επανάσταση στα open world games μέσα από μία κονσόλα που λογοκρίθηκε όσο λίγες. Η υπέροχη αίσθηση που σου δίνει ο κόσμος του breath of the wild (παρά τις ελλείψεις του) είναι όλα τα λεφτά, καλοστημένα γραφικά, τρομερός ήχος και μια νοσταλγία για τις ώρες που πέρναγες αγκαλιά με ένα gameboy τα καλοκαίρια.

Assassin's Creed Origins

Η αρχαία Αίγυπτος δεν γλύτωσε από τους Ασσασίνους, με αποτέλεσμα να απολαύσουμε έναν εντυπωσιακό τίτλο από τη γνωστή σειρά. Τα υπέροχα γραφικά μαζί με το κόλλημα που σου δημιουργεί η ιστορική σειρά θα σε αφήσουν έκπληκτο και ικανοποιημένο για τον χρόνο που σπατάλησες (που πιστέψτε μας θα είναι αρκετός).
Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε PC, PS4, Xbox One.