Το πρώτο PC building του I-Sheep Gr έχει σαν θέμα τα "σκουπίδια"

 

Σε αυτό τον οδηγό θα δείτε πως δημιουργούμε ένα αξιοπρεπέστατο σύστημα με μηδέν ευρώ!! Με τον όρο "σκουπίδια" αναφερόμαστε στα εξαρτήματα από παλιά συστήματα που μπορούμε να βρούμε από φίλους, συγγενείς κτλπ. Βέβαια εάν δεν τα συλλέγαμε θα κατέληγαν στα Άνω Λιόσια (ΧΥΤΑ), οπότε μπορείτε να πείτε πως κάναμε και λίγο ανακύκλωση.
Με τέτοια λοιπόν εφόδια και μπόλικη όρεξη για δημιουργία, ένα κυριακάτικο απόγευμα δημιουργήσαμε ένα αξιοπρεπέστατο desktop για multimedia χρήση και για ελαφρύ gaming.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω "διαλύσαμε" δύο desktop και δημιουργήσαμε ένα νέο με τα εξής spec:
 • CPU Pentium D 3.00ghz
 • Ram 1 GB ddr1
 • PSU 380w cooler master
 • GPU ATI Radeon 256mb
 •  HDD 60gb
 •  OS Windows XP
Έτσι λοιπόν μετά από αρκετό καθάρισμα φτιάξαμε ένα PC από άχρηστα εξαρτήματα για internet, YouTube και γενικά ελαφριές δουλειές που σίγουρα όλοι κάνουμε καθημερινά. Ο σκοπός του συγκεκριμένου building δεν ήταν οι επιδόσεις αλλά η δημιουργία και ο πειραματισμός στο airflow όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

 1. Από το 2002 μέχρι και το 2016 έναν υπολογιστή είχα, Pentium 4 στα 3.06GHz με 3 GB Ram.
  Σκουπίδι για άλλους αλλά πραγματικό εργαλείο για μένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Alex!! Με το συγκεκριμένο pc φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε και κάποια newgen games χωρίς να δώσουμε πάνω από 10 ευρώ...Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά και μεράκι!!

   Διαγραφή